Kylpysuola, Seetri ja Mänty (luomu)

Kylpysuola "Body & Mind Retox" on sekoitus Himalajan vaaleanpunasta suolaa, johon on uutettu seetripuusta ja skotlantilaisesta männynhavuista tehtyjä eteerisiä öljyjä.

Kylpyhetkissä/rituaaleissa

  • Himalajan vaaleanpunaisella suolalla on monia hyviä ominaisuuksia ja se saadaan Pakistanin vuoristosta, jonka suolan sanotaan olevan yksi puhtaimmista. Tällä suolalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa mm. rentouttamaan kehoa ja nuorentamaan ihoa. Vaaleanpunainen suola rauhoittaa lihaskramppeja, ehkäisee turvotusta ja suonikohjuja.
  • Seetrin ja männyn sekoitus magiassa tunnetaan ns. "elämänpuuna". Niillä on puhdistava ja selkeyttävä ominaisuus. Seetri tunnetaan medicininä erityisesti suojeluun ja mänty on lääke pitkäikäisyyteen ja hedelmällisyyteen. Niillä on myös tulehdusta ehkäisevät ja antimikrobiset ominaisuudet.

Luo itsellesi terapeuttinen, rentouttava ja elvyttävä hemmottelukokemus. Soveltuu erinomaisesti niin miehille kuin naisille. Pakkaus: 500g. 

Inci: Organic Himalayan Pink Salt, Organic Magnesium Sulfate, Organic Cedarwood (Cedrus Atlantica Bark) and Pine needle Essential Oil (Pinus Sylvestris).

Brand: Organic Essentials


25,90 €