Astrojooga & Vesimies, kaikki 5 harjoitusta

vko 5-8

Katin astrojoogasarja jatkuu helmikuussa 2023 ja vietämme vesimiehen kuukautta. Tasapainotetaan ilmamerkkiä sekä vesimieskauden terveysjuttuja. 

Astrojooga & Vesimies harjoitukset ja aikataulu:

  1. Astrojooga & Vesimies, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Vesimiehen astrojoogassa elvytämme mm. verenkiertoa & lymfaa, teemme pranayama hengitysharjoituksen joka on hyvä kilpirauhaselle sekä akupainantaa ja mudran kilpirauhaselle. Kesto n. 75 min. Tulossa vko 5.
  2. Astrojooga & Vesimies, ohjattu meditaatio. Vesimies on yksi ilmamerkeistä ja ilmamerkeillä on liikkuvainen ja yliaktiivinen mieli sekä taipumus ajatella liikaa. Tällöin myös tekeminen ja ideat hajaantuvat liian moneen paikkaa. Tässä meditaatiossa rauhoitetaan yliaktiivinen mieli ja harjoitellaan keskittymistä. Kesto n. 30 min. Tulossa vko 5.
  3. Astrojooga & Vesimies, palauttava yinjooga. Näissä harjoituksissa keskitymme aktivoimaan lymfaa ja sitä kautta vahvistetaan imuuniteettia. Pysähdymme rauhassa tunnustelemaan asentoja useamman minuutin ajaksi ja vain hengitetään. Kesto n. 75 min. Tulossa vko 6
  4. Astrojooga & Vesimies, jooganidraharjoitus. Tässä harjoituksessa sukellamme syvärentoutukseen ja samalla elvytämme kehon luonnollisia puolustusmekanismeja. Kesto n. 30 min. Tulossa vko 6.
  5. Astrologia ja kivet, Vesimies. Tässä kurssiosiossa sukelletaan upeiden kivien maailmaan Vesimiehen merkin mukaisesti. Kurssilla mennään läpi mitä yleisellä tasolla tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Vesimiehessä. Kerron vesimiehen hallitsijaplaneetasta eli mitä se tarkoittaa ja millainen se on olemukseltaan. Menen läpi vesimiehelle sopivia kiviä ja niiden ominaisuuksia sekä miksi ne sopivat juuri vesimiehen merkille. Tulossa vko 7-8.

Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn tähän harjoitukseen ja voit kuunnella sen tahtomanasi aikana. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein. 

PS: tieto näistä harjoituksista ja luennosta tulee sinulle sitten kun ne ovat valmiina

Lisätietoja Katin astrojoogasta ja muista kursseista löydät sivulta www.katimandalayoga.fi 

55,00 €