Astrojooga & Kauris, kaikki 5 harjoitusta

Astojooga & Kauris, kaikki 5 harjoitusta

  • Astrojooga & Kauris, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Kauriin astrojoogassa keskitymme kehossa selkään ja jalkoihin + teemme luita vahvistavan mudran. Kesto: 75 min. 
  • Astrojooga & Kauris, ohjattu meditaatio. Tässä meditaatiossa hidastetaan tahtia ja vapautetaan ahdistusta. Koetetaan vapautua tekemismentaliteetista ja ollaan läsnä tässä ja nyt sekä kuunnellaan enemmän mitä sydän sanoo. Kesto 30 min.
  • Astrojooga & Kauris, palauttava yinjooga. Näissä harjoituksissa keskitymme jalkojen meridiaaneihin sekä selkään. Pysähdymme rauhassa tunnustelemaan asentoja useamman minuutin ajaksi ja vain hengitetään. Kesto: 90min
  • Astrojooga & Kauris, jooganidraharjoitus. Työt stressaa ja kiristää hermoja. Tämä harjoitus auttaa syvään rentoutumisen tunteeseen ja toivon että uudistut ja palaudut tässä harjoituksessa. Kesto 30 min.
  • Astrologia ja kivet, Kauris. Tässä kurssiosiossa sukelletaan upeiden kivien maailmaan Kauriin merkin mukaisesti. Luennolla menen läpi mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Kauriissa. Kerron kauriin hallitsijaplaneetasta eli mitä se tarkoittaa ja millainen se on olemukseltaan + planeetan onnenkiven. Menen läpi 10 erilaista Kauriille sopivaa kiveä ja niiden ominaisuuksia. 

Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn näihin harjoitukseen ja voit katsoa/kuunnella ne tahtomanasi aikana. Pyrin aktivoimaan sisäänpääsysi viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä, kun olet maksanut osallistumismaksun. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein. 

PS: tieto astrologia & kivet osiosta tulee vasta sitten, kun se on valmiina

Lisätietoja Katin astrojoogasta ja muista kursseista löydät sivulta www.katimandalayoga.fi 

55,00 €