Astrojooga & Jousimies, kaikki 5 harjoitusta

Astrojooga & Jousimiehen kaikki 5 harjoitusta

Astrojooga & Jousimies, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Jousimiehen astrojoogassa keskitymme kehossa erityisesti reisiin & lantioon ja tällä tunnilla availemme niiden kireyksiä hiljalleen hengittelyn avulla vetreämmäksi.  Kesto 85 min. 

Astrojooga & Jousimies, palauttava yinjooga. Tässä yinjoogassa avaamme vaihe vaiheelta hiljalleen lonkkia ja hengittelemme myös kireisiin reisiin. Yinissä pysähdymme asentoihin useamman minuutin ajaksi vain olemaan, jolloin keho rentoutuu syvemmin ja mieli rauhoittuu peremmin. Kesto 90 min.

Astrojooga & Jousimies, ohjattu meditaatio. Tässä  meditaatiossa hengitetään sisään optimistisuutta ja ulos negatiivisuutta. Unelmoidaan isoja asioita.  Kesto 50min.

Astrojooga & Jousimies, jooganidraharjoitus. Tämä harjoitus auttaa sinua pääsemään syvään, palauttavaan uneen. Harjoituksen jälkeen toivon, että matkasi syvässä unessa paranee ja yöt sekä unet helpottuvat.  Kesto 45 min.

Astrologia ja kivet, Jousimies. Tässä kurssiosiossa sukelletaan ihanien kivien maailmaan Jousimiehen merkin mukaisesti. Luennolla menen läpi mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Jousimiehessä. Kerron jousimiehen hallitsijaplaneetasta eli mitä se tarkoittaa ja millainen se on olemukseltaan + planeetan onnenkivi. Menen läpi 10 erilaista Jousimiehelle sopivaa kiveä ja niiden ominaisuuksia. Kesto 2 h.  

Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn näihin harjoituksiin ja voit katsoa/kuunnella ne tahtomanasi aikana. Pyrin aktivoimaan sisäänpääsysi viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä, kun olet maksanut osallistumismaksun. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein.

Lisätietoja Katin astrojoogasta ja muista kursseista löydät sivulta www.katimandalayoga.fi 

55,00 €