Akaattilevy (nro 15)

Olen numeroinut levyt eli saat kuvassa olevan yksilön. Hiottu kummaltakin puolelta. Kuvat ovat kummaltakin puolelta levyä sekä kuvattu myös valoa vasten kummaltakin puolelta. Tämä on sävyltään valkoinen, jossa ulkoreuna on harmaa ja tummempi raita ruskeaa. Keskellä näkyy kaunis kideverkko. Tämän levyn koko 140 mm x 115 mm.

Akaatista: Jos sinulla on vaikeuksia tasapainottaa eri elämän alueet: perhe, työ, terveys, ihmissuhteet, henkisyys yms. niin akaatti auttaa sinua arvioimaan ja tasapainottamaan elämääsi uudelleen. Akaatilta voi hakea tukea, kun tarvitset vakautta ja maadoitusta elämääsi. Akaatin rauhoittavat ja stressiä lievittävät ominaisuudet auttavat sinua yhdistymään maan energiaan tuoden harmoniaa. Jos kärsii ahdistuksesta tai stressistä, akaatti on yksi parhaista kiteistä, joiden kanssa voit työskennellä rauhallisemman ja tasapainoisemman tilan saavuttamiseksi.

Akaattilevyn päälle voi laittaa esim. vesilasin, jolloin kivi lähtee puhdistamaan vettä ja lataa siihen akaatin värähtelyjä. Jotkut laittavat hedelmän levyn päälle tai muita kiviä. Akaatti on kvartsipohjainen kristalli, joten sille kannattaa tehdä "puhdistus" aika ajoin.


29,00 €