6 x jooga, Tuuri

Vapaavalintainen 6 x jooga, joka on voimassa 6.9-18.10.2022. Muista ilmoittaa Katille päivät ja tunnit mihin tulet mukaan! Paikat tunneille täytetään varausjärjestyksessä. Laita viestiä => kati.torkko@gmail.com

  • Syyskuun joogapäivät ovat 6.9, 13.9, 20.9 (vipalla vkolla 27.9 ei ole tunteja).
  • Lokakuun joogapäivät ovat 4.10, 11.10, 18.10 (vipalla vkolla 25.10 on uudenkuun joogailta)

Hathajooga TI klo 17:30- 18:45 (sisään pääsee n. 15 min ennen tunnin alkamista).

Yinjooga TI klo 19:15-20:30 (sisään pääsee n. 15 min ennen tunnin alkamista).

Osoite: OnnenKivi Ravintolan yläkerta, Onnentie 7, 63610 Tuuri (sisällä kauppakadulta on rappuset yläkertaan)

Joogaope: Kati Torkko

Mukaan oma joogamatto tai muu alusta ja rentoutukseen voi varata vilttiä yms. Jos sinulla on joogan apuvälineitä kuten bolsteri, blokit, vyö jne. niin voit ottaa omat välineet mukaan. Tuon blokkeja sekä vöitä lainalle. Minulta pystyy ostamaan tunneilla tarvittavia välineitä.

Tuntikuvaus: Hathajooga (lempeä & rentouttava)

Teemme yhdessä lempeitä, venyttäviä ja rentouttavia joogaharjoituksia. Joogan terapeuttinen vaikutus hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja mukana on myös hengitysharjoituksia. Asanat vaihtelevat teeman mukaan eli niitä tehdään seisaalla, istuen sekä makuulla, mukana on taakse- ja eteenpäin taivutuksia, kiertoja sekä lantion avauksia. Tunneilla on alkuhiljentyminen ja loppurentoutus. Seuraan kuun vaiheita ja astrologiaa joogassa eli tunnin sisältö muotoutuu osaksi myös sen mukaan.

Tuntikuvaus: Yinjooga (rauhallinen & palauttava)

Tunne elinvoima kehossa ja nauti palauttavasta yinjoogasta. Tässä harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaharjoitukseen. Tässä harjoituksessa hidastat tietoisesti tahtia ja yinjooga sopii erityisen hyvin kun tahdot palautua kehoa ja mieltä stressaavista asioista. Asennoissa ollaan useiden minuuttien ajan (3-5 min), jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu kunnolla. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle (sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia. Seuraan kuun vaiheita ja astrologiaa joogassa eli tunnin sisältö muotoutuu osaksi myös sen mukaan.

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos joogatunnit jostain syystä peruuntuvat järjestäjän puolelta, osallistumismaksu palautetaan

72,00 €