1 x yin TO 28.7 Tuuri

Tällä maksat 1 x yinjoogatunnin, joka on voimassa TO 28.7

Yinjooga

Aika: TO klo 19:15- 20:30 (sisään pääsee n. 15 min ennen tunnin alkamista).

Osoite: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, Tuuri (Asemarakennus)

Joogaope: Kati Torkko

Mukaan oma joogamatto tai muu alusta ja rentoutukseen voi varata vilttiä yms. PS: Yinjoogassa on hyvä olla lämmin vaatetus, koska teemme harjoitukset lattiatasossa ja enemmän paikallaan olevassa harjoituksessa tulee kylmempi.

Tuntikuvaus: Yinjooga (rauhallinen & palauttava)

Tunne elinvoima kehossa ja nauti palauttavasta yinjoogasta. Tässä harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaharjoitukseen. Tässä harjoituksessa hidastat tietoisesti tahtia ja yinjooga sopii erityisen hyvin kun tahdot palautua kehoa ja mieltä stressaavista asioista. Asennoissa ollaan useiden minuuttien ajan (3-5 min), jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu kunnolla. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle (sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia. Seuraan kuun vaiheita ja astrologiaa joogassa eli tunnin sisältö muotoutuu osaksi myös sen mukaan.

Taso: kaikentasoiset joogaajat, myös aloittelijat tervetulleita. Jos sinulla on joogan apuvälineitä kuten bolsteri, blokit, vyö jne. niin voit ottaa omat välineet mukaan. Tuon bolstereita ja blokkeja kesäjoogapaikkaan lainalle.  Minulta pystyy myös ostamaan tunneilla tarvittavia välineitä.

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos joogatunnit jostain syystä peruuntuvat järjestäjän puolelta, osallistumismaksu palautetaan.

13,00 €