1 x hatha TO 16.6 Tuuri

Tällä maksat 1 x hathajoogatunnin, joka on voimassa TO 16.6.

HUOM! tällä tunnille on paikkoja jäljellä 9 kpl (päivitetty 17.5)

Hathajooga

Aika: TO klo 17:30- 18:45 (sisään pääsee n. 15 min ennen tunnin alkamista).

Osoite: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, Tuuri (Asemarakennus)

Joogaope: Kati Torkko

Mukaan oma joogamatto tai muu alusta ja rentoutukseen voi varata vilttiä yms.

Tuntikuvaus: Hathajooga (lempeä & rentouttava)

Teemme yhdessä lempeitä, venyttäviä ja rentouttavia joogaharjoituksia. Joogan terapeuttinen vaikutus hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja mukana on myös hengitysharjoituksia. Asanat vaihtelevat teeman mukaan eli niitä tehdään seisaalla, istuen sekä makuulla, mukana on taakse- ja eteenpäin taivutuksia, kiertoja sekä lantion avauksia. Tunneilla on alkuhiljentyminen ja loppurentoutus. Seuraan kuun vaiheita ja astrologiaa joogassa eli tunnin sisältö muotoutuu osaksi myös sen mukaan.

Taso: kaikentasoiset joogaajat, myös aloittelijat tervetulleita. Huom! joogatunneillani ei tehdä ns. akrobaattisia asanoita eikä käsillä tai päälläseisontaa vaan ohjaamani joogatunnit ovat lempeitä omaa kehoa kuuntelevia joogaharjoituksia. Jos sinulla on joogan apuvälineitä kuten bolsteri, blokit, vyö jne. niin voit ottaa omat välineet mukaan. Tuon bolstereita ja blokkeja kesäjoogapaikkaan lainalle. Minulta pystyy myös ostamaan tunneilla tarvittavia välineitä.

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos joogatunnit jostain syystä peruuntuvat järjestäjän puolelta, osallistumismaksu palautetaan.

13,00 €