Kaamosajan Voimapäivä Katin kanssa LA 4.11.2023 Seinäjoella

Tule viettämään kanssani kaamosajan voimapäivä pyhäinpäivänä Seinäjoella. Päivän aikana tutustumme vaurauteen Feng Shuin näkökulmasta, keskustelemme kuun vaikutuksista sekä teemme rentouttavaa & palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa. Tämä päivä on rakennettu niin, että voit osallistua joko koko päivän ohjelmaan tai yhteen tai kahteen osioon erikseen.

Tämän päivän ohjelma on seuraava:

klo 11:00-13:00 Feng Shui & Vauraus

klo 13:00-14:30 Lounastauko (omat eväät tai käy syömässä lähellä olevissa ruokapaikoissa)

klo 14:30-16:30 Kuun vaikutukset eri päivinä

klo 16:30-17:30 Tauko ja shoppailuaikaa (teetarjoilu, muutoin omat välipalat)

klo 17:30 -19:30 Palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa

Ohjaaja: Kati Torkko

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Steinerkoulun sali, Vuorenmaanrinne 33, 60220 Seinäjoki

Koko pävän hinta: 100€ (yksittäiset osiot 49€/39€ kpl). Hinta sisältää alv 10%/24%.

Ilmoittautumiset tähän kaamosajan voimapäivään viimeistään 28.10 mennessä! 

PS: Joogaan mahtuu pienempi osallistujamäärä kuin päivän muuhun osioon eli jos tahdot mukaan koko päivän ohjelmaan, niin kannattaa varata paikka mahdollisimman ajoissa.

Varaus ja maksu: helpoin tehdä suoraan verkkokaupasta => Kaamosajan Voimapäivä 4.11

Muut maksutavat: suora tilisiirto, mobilepay => ilmoittaudu suoraan minulle ja saat sen jälkeen maksutiedot.

Päivän joogaosion voi maksaa myös ePassilla eli ota tässä tapauksessa yhteyttä, niin kerron tarkemmin miten loppumaksu suoritetaan.

Lisätiedustelut & ilmoittautumiset => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Ilmoittautumisten perusteella varaan tilan, valmistelen päivän ohjelman ym. Jos tämä tapahtuma jostain syystä peruuntuu minun puolelta, osallistumismaksu palautetaan. Jos sairastut etkä pääse osallistumaan, niin tilallesi voi myös tulla joku muu esim. ystävä tai perheenjäsen.

Majoitus: jos tulet kauempaa ja tahdot jäädä yöksi niin Seinäjoelta löytyy monia majoitusmahdollisuuksia, keskustassa on hotelleja, Piirillä ihan lähellä paikkamme on Hostel Björkenheim. Myös airbnb vaihtoehtoja löytyy Seinäjoen alueelta.

Tässä alla tietoa päivän yksittäisistä osioista ja sisällöstä

Yksittäisten workshoppien hinta on 49€ (sis. alv 24%) ja yinjoogaa kynttilänvalossa osion 39€ (sis. alv 10%)

LA 4.11 Klo 11:00-13:00 workshop Feng Shui & vauraus tule tutustumaan mitä Feng Shui sanoo vauraudesta. Mistä löytyy kodin vaurausalueet, millaisia seikkoja kannattaa huomioida, jotta raha ja mahdollisuudet virtaavat suotuisasti elämässä. Tutustumme kristalleihin ja vaurauskiviin sekä niiden sijoitteluun kotona. Millaisilla keinoilla voit aktivoida vaurautta kodissa. Ota mukaan omat muistiinpanot jos tahdot kirjoittaa vinkkejä itsellesi muistiin.

Jos et pääse osallistumaan koko päivän ohjelmaan, niin tästä pääset maksamaan erikseen päivän Feng Shui osioon => Feng Shui & Vauraus      

LA 4.11 klo 14:30-16:30 workshop Kuun vaikutukset eri päivinä millaisia ovat eri astrologisten merkkien kuupäivät, miten ne näkyvät arjessa, millaisia asioita voi ilmestyä tai tulla eteen kun kuu liikkuu härän merkissä tai leijonassa tai millaisia terveysasioita voi nousta neitsytpäivinä tai kaurispäivinä jne. Esimerkkejä ja keskustelua aiheesta.

Jos et pääse osallistumaan koko päivän ohjelmaan, niin tästä pääset maksamaan erikseen päivän Kuun Vaikutukset osion => Kuun Vaikutukset  

LA 4.11 klo 17:30 -19:30 Palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa Voimapäivän joogassa hiljennymme ja rauhoitumme kynttilänvalossa nauttimaan palauttavasta yinjoogasta. Tässä harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaan. Hidastat tietoisesti tahtia ja lähdet palautumaan kehoa ja mieltä stressaavista asioista. Jokaisessa asennossa viivytään 3- 5 minuuttia, jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu kunnolla.

Jos et pääse osallistumaan koko päivän ohjelmaan, niin tästä pääset maksamaan erikseen Yinjooga osion =>  Palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa