Saatavilla lempeä yinjoogakurssi (3 krt) sekä erilaisia astrojoogatunteja. Kurkkaa tämän sivun alasivuille ja saat lisätietoa näistä. 

Katin Astrojoogat

Tervetuloa mukaan mun astrojoogatunneille eli olen suunnitellut terveyteen painottuvan astrojoogasarjan, jossa joogaillaan tähtitaivaan mukaan. Astrojooga tarkoittaa sitä, että joogailemme astrologisen merkin mukaisesti keskittyen aina tiettyihin kehonosiin ja merkin terveysjuttuihin. Tunnit on kuvattu sinä ajankohtana, kun kyseinen merkki on ollut ajankohtaisena. Tämä kurssisarja oli aktiivisena puoli vuotta eli joulu-toukokuun välisen ajan. Saatavilla tällä erää seuraavat harjoitukset: joulu-helmikuulta on saatavilla hathajoogat, yinjoogat, meditaatiot ja syvärentoutukset. Maalis-toukokuulta saatavilla yksi hahtajoogatunti per kk.

Kyseessä on verkkokurssit eli osta harjoitukset ja tee ne itsellesi sopivampaan aikaan, kun koet tarvetta hoitaa jotain kehon terveysasioita. Lue lisää harjoituksista jokaisen merkin kohdalta.

Täältä löydät lisätietoja Jousimiehen harjoituksista => Astrojooga & Jousimies

Täältä löydät lisätietoja Kauriin harjoituksista => Astrojooga & Kauris

Täältä löydät lisätietoja Vesimiehen harjoituksista => Astrojooga & Vesimies

Täältä löydät lisätietoja Kalojen harjoituksista => Astrojooga & Kalat

Täältä löydät lisätietoja Oinaan harjoituksista => Astrojooga & Oinas

Täältä löydät lisätietoja Härän harjoituksista => Astrojooga & Härkä

Lempeä yinjoogakurssi (3 krt)

Kaipaatko lempeää palautumista ja rentoutumista? Toukokuussa minulta ilmestyi kolmen kerran lempeä yinjoogakurssi, jossa jokaisella joogatunnilla keskitytään kehon eri alueisiin.

Tuntien sisältö:

  • Lempeä yinjooga 1/3 on yinjoogaharjoitus, jossa keskitytään selkään, vatsaan ja lantioon sekä hoidetaan maksa-ja sappimeridiaaneja.
  • Lempeä yinjooga 2/3 on yinjoogaharjoitus, jossa keskitytään käsiin, hartioihin ja rintakehään sekä hoidetaan sydän-ja ohutsuolimeridiaaneja.
  • Lempeä yinjooga 3/3 on yinjoogaharjoitus, jossa keskitytään iskiasalueeseen, lantioon ja jalkoihin sekä hoidetaan munuais-ja virtsarakkomeridiaaneja.

Hinta: 35€ (sisältää kolme eri harjoitusta) Osta kurssi verkkokaupasta => Katin Joogat & Kurssit

Kyseessä on verkkokurssi eli voit tehdä yinjoogaharjoitukset kanssani itsellesi parhaimpana ajankohtana. Jokainen yinjoogatunti on n. 60 minuutin pituinen ja päättyy rentoutushetkeen. 

Lisätietoja löydät alasivulta Lempeä yinjoogakurssi