Kehoterapiat

Sowa Rigpa hoidot

Sowa Rigpa terveyskonsultointi

Sowa Rigpa konsultoinnissa määritellään asiakkaan kehotyyppi. Apuna käytetään mm. virtsaa, pulssia, havainnointia ja haastattelua. Konsultoinnin ajatus on, että opit hoitamaan itseäsi ja ennaltaehkäisemään kehotyypillesi ominaisia sairauksia. 

Konsultoinnissa saat henkilökohtaiset ohjeet ruokavalioon ja elintapoihin. Tämän lisäksi neuvot millaista liikuntaa tulisi harjoittaa ja millaiset kehoterapiat auttavat sinua pysymään tasapainossa. 

Sowa Rigpassa tärkeä tavoite on ennaltaehkäistä sairauksia, joten konsultointi auttaa sinua elämään tasapainoisesti oman kehon ja luonteesi mukaan. 

Kesto: 1h-1½h    Hinta: 70€

HorMe kehoterapia 

HorMe on perinteinen tiibetiläinen hoitomuoto, jossa käsitellään "rlung pisteitä" käyttäen terapeuttisia yrttinyyttejä ja lämmintä öljyä. Hoidolla on hermostoa rauhoittava ja rentouttava vaikutus ja sitä käytetään erityisesti stressiperäisten vaivojen hoitoon. Soveltuu myös lapsille ja ikäihmisille.                                      

Hoito auttaa mm. stressiin, unettomuuteen, ahdistuneisuuteen, työuupumukseen, ylivillkkauteen, levottomuuteen ja toipumiseen leikkauksesta tai synnytyksestä. 

Kesto: 1½h       Hinta: 65€

KuNye hieronta

Ku Nye on perinteinen tiibetiläinen hieronta, jota käytetään sairauksien ennaltaehkäisyyn sekä niiden hoitamiseen. Hieronnassa käytetään tiettyjä akupisteitä ja meridiaaneja sekä terapeuttisia yrttiöljyjä. Ku tarkoittaa kehon "sivelemistä" tai ihon voitelua hoitavilla öljyillä ja Nye viittaa hierontaan. 

Sowa Rigpassa Ku Nyetä on harjoitettu yli 3900 vuotta ja hieronnan terveysvaikutuksista sekä nuorentavista ominaisuuksista kerrotaan monissa alkuperäisissä tiibetiläisissä teksteissä. Ku Nyen hyviä vaikutuksia: 

  1. kuona-aineiden ja myrkkyjen poistuminen
  2. elinvoiman lisääntyminen
  3. erilaisten kiputilojen ja oireiden väheneminen
  4. rauhoittaa hermostoa eli parantaa unettomuutta, masennusta ja ahdistusta

Kesto: 1½         Hinta: 65€

bLa Energiahieronta    

bLa hieronta (lausutaan la) on tiibetiläinen energiahoitomuoto. Kuukalenterin mukaan bLa energia sijaitsee tietyssä kohtaa kehoa tiettynä päivänä ja hoidoissa otetaan huomioon nämä kohdat eli hierotaan kevyesti näitä pisteitä. Tämä hieronta on hoitomuotona pehmeä ja sen voi tehdä joko vaatteiden läpi tai paljaalle iholle. Hoidon aikana käytetään mantraamista apuna eli jokaiseen pisteeseen liittyy oma äänne, jota resitoidaan hieronnan aikana. Tämä hieronta sopii erinomaisesti silloin, jos on kadottanut oman elinvoimansa ja olo tuntuu erityisen väsyneeltä (energiat loppu). Hieronta on erittäin tehokas, jos sen tekee uudenkuun tai täydenkuun aikana. 

 Kesto: 45 min           Hinta: 45€

YuckChö kehoterapia

Sowa Rigpassa on paljon upeita kehoterapioita ja yksi niistä on Yuck chö. Keppiterapialla on syvempi ja voimakkaampi vaikutus kuin sormipainannalla. Iskujen aiheuttamien väristyksien ansiosta pisteiden alueen häiriötilat kerääntyvät ensin yhteen ja sitten tulevat ulos. Keppiterapiassa käytettävät pisteet ovat samoja mitä käytetään Ku Nye hieronnassa.

Hoito on ihanan rentouttava ja käsittelen hoidon aikana rlung-pisteet käsistä, jaloista ja päästä sekä selästä joko ylässelän tai alaselän pisteet. Toivomuksesta voin naputella myös vatsapisteet, joka stimuloi ja auttaa ruoansulatuksessa. 

Kesto: 1 h-1½ h        Hinta: 50€-65€