Astrojooga & Oinas

Katin astrojoogasarja jatkuu huhtikuussa, jolloin vietetään oinaan kuukausi. Aurinko on oinaan merkissä 21.03 - 19.4.2023 välisen ajan. Oinas on astrotaivaan tulinen ja dynaaminen merkki, joka on valpas ja valmiina taisteluun. Muiden tulimerkkien tapaan (leijona ja jousimies), myös Oinas on intohimoinen, motivoitunut ja itsevarma johtaja. Tulen elementti on inspiroivaa ja aktiivista. Rohkea, rehellinen, suora, antelias, lämmin sekä kilpailunhaluinen kuvastavat oinaan luonnetta. Hän kanavoi monesti liiallisen tulienergian urheiluun, vapaaehtoistyöhön tai esim. tuunamalla ja sisustamalla kotia esittelykelpoiseksi. Oinaan kanssa eläminen tarkoittaa, että kannattaa olla valmis seikkailuihin, jotka tapahtuvat usein spontaanisti. Oinaalla on kyky erottua joukosta ja iso aito hymy valaisee hänen kasvot, kun hän näkee ihmisen, jota hän rakastaa ja josta hän pitää. Oinaan astrologinen merkkisymboli kuvastaa oinaan sarvia. Tämä symboloi merkin vakuuttavaa, puskevaa luonnetta ja siihen liittyvää kykyä vastata haasteisiin suoraan sekä yksinkertaisesti. He turhautuvat usein tarpeettomista pikku vivahteista ja yksityiskohdista.

Muinaisessa egyptiläisessä tähtitieteessä Oinas yhdistettiin jumalaan Amon-Ra, joka kuvattiin miehenä, jolla oli pässin pää ja joka edusti hedelmällisyyttä ja luovuutta. Koska oinaan aika alkoi kevätpäiväntasauksen aikana, sitä kutsuttiin "uudestisyntyneen auringon ajaksi". Oinas sai Egyptissä myös tittelin "pään herra" viitaten sen symboliseen ja mytologiseen merkitykseen.

Huhtikuun astrojoogasarjasta on ilmestynyt yksi astrojoogatunti (hatha) sekä hieman myöhemmin astrologia ja kivet luento. Astrologia ja kivet luennolla pääset tutustumaan paremmin Oinaan ominaisuuksiin sekä hänen kiviin.

Astrojooga & Oinas

Astrojooga & Oinas, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Oinaan astrojoogassa keskitymme päähän ja niskaan, teemme myös muutaman silmäjoogaliikkeen. Tämän joogatunnin kesto on 70 min.

=> Joogatunnin hinta 13€ ja pääset ostamaan sen täältä 

Osallistuminen

Pääset osallistumaan joogaharjoituksiin ostamalla ne verkkokaupasta tai maksamalla ne ePassilla. Voit myös ilmoittautua mukaan suoraan sähköpostilla ja saat minulta maksutiedot, jolloin harjoitukset voi maksaa suoraan tilille. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein, jos maksat sitä kautta.

Maksutavat

Verkkokauppa: Verkkokaupasta https://holvi.com/shop/katimandala/ pääset maksamaan kurssit kätevästi. Maksutavat kaupassa  pankkimaksut ja luottokortti. Löydät tämän joogatunnin täältä => Joogatunnit & Kurssit

ePassi: Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina eri vaihtoehdot (hathajooga). Jos maksat ePassilla, niin ilmoita minulle maksun jälkeen, että tahdot osallistua Oinaan joogatunnille sekä sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn.

Tilisiirto: laita minulle sähköpostia että tahdot osallistua tälle joogatunnille ja saat tilitiedot, jolloin voit maksaa sen suoraan tilille.

Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Jos olet jo saanut henkilökohtaisen pääsyn harjoituksiin, ei ostetulla palvelulla ole palautus/vaihto-oikeutta. Huomioithan että sisäänpääsy on henkilökohtainen eli järjestelmään tallentuu se sähköposti, jonka annat minulle.

Mitä välineitä tarvitset?

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet: 2 kpl joogablokkeja, bolsteri tai muu napakka tyyny sekä joogavyö. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä. Joogatuntien aikana voit sytyttää kynttilöitä, suitsuketta ja laittaa jotain miellyttävää musiikkia taustalle, niin pääset kivaan tunnelmaan =D