Astrojooga & Kauris

Katin astrojoogan tammikuu 2023 eli silloin vietettiin kauriin kuukausi. Aurinko on Kauriissa 22.12.22-20.01.23 välisen ajan ja auringon siirtyminen jousimiehestä kauriin merkkiin, merkitsee myös talvipäivänseisauksen alkua eli "kunnon" talven alkua. Tällä kaudella on enemmän vakaampia ajatuksia siitä, mihin olet elämässäsi menossa. Oletko edelleen rauhallinen oman työn suhteen vai kaipaatko jotain muutosta? Nyt on hyvä aika hengitellä enemmän, jotta tunnet, mitä sydämesi sinulle sanoo - sillä voi nimittäin olla upeita ideoita. Kaurista kuvataan usein hyvin organisoiduksi, kärsivälliseksi, käytännölliseksi, ahkeraksi, kunnianhimoiseksi ja luotettavaksi. Mytologiassa Kauris on joskus kuvattu merivuohena (mystinen peto, jolla oli vuohen pää ja kalan häntä) ja nykyään sen symboli on yleisimmin vuorikauris. Kauris on astrotaivaan maamerkki (härän ja neitsyen lisäksi) ja hän on orientoitunut kovaan työskentelyyn sekä uraan. Hän toteuttaa minkä tahansa projektin käytännönläheisestä näkökulmasta käsin ja bisnesmentaliteetilla. Kauriit eivät ikinä luovuta. Kauris manifestoi yleensä sen mitä ajattelee ja se mitä hän ajattelee usein on ura, raha ja kaikki tekemättömät työt sekä tavoitteet. Kauriin luonteenpiirteisiin ja soveltuviin kiviin pääset tutustumaan Astrologia & Kivet luennolla. 

Vaikka Kauriin ajanjakso on ohitse, voit ostaa harjoitukset ja tehdä ne itsellesi sopivampaan aikaan, kun koet tarvetta hoitaa kyseisiä kehon terveysasioita.  

Astrojooga & Kauris 

Astrojooga & Kauris, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Kauriin astrojoogassa keskitymme kehossa selkään ja jalkoihin. Teemme luita vahvistavan mudran.  Joogatunnin kesto on 75 min.

Astrojooga & Kauris, ohjattu meditaatio. Tämä kauriskauden meditaatiossa hidastetaan tahtia ja vapautetaan ahdistusta. Koetetaan vapautua kauriin tekemismentaliteetista ja ollaan läsnä tässä ja nyt sekä kuunnellaan enemmän mitä sydän sanoo.  Tässä harjoituksessa teemme myös ahdistusta lievittävää mudraa meditaation ajan. Meditaation kesto on 30 min.

Astrojooga & Kauris, palauttava yinjooga. Näissä harjoituksissa keskitymme jalkojen meridiaaneihin sekä selkään. Pysähdymme rauhassa tunnustelemaan asentoja useamman minuutin ajaksi ja vain hengitetään. Joogatunnin kesto on 90 min.

Astrojooga & Kauris, jooganidraharjoitus. Uusi vuosi ja töiden alkaminen jälleen juhlakauden jälkeen monesti stressaa ja kiristää hermoja. Tämä harjoitus auttaa syvään rentoutumisen tunteeseen ja toivon että uudistut ja palaudut tässä harjoituksessa. Tämän rentoutusharjoituksen kesto on 30 min.

Joogatuntien hinta on 13€ ja meditaation sekä jooganidran 9€. Osta ne verkkokaupasta => Joogatunnit & Kurssit 

Osallistuminen

Pääset osallistumaan harjoituksiin ostamalla ne verkkokaupasta tai maksamalla ne ePassilla. Voit myös ilmoittautua mukaan suoraan sähköpostilla ja saat minulta maksutiedot, jolloin harjoitukset voi maksaa suoraan tilille. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein, jos maksat sitä kautta.

Maksutavat

Verkkokauppa: Verkkokaupasta https://holvi.com/shop/katimandala/ pääset maksamaan kaikki kurssit kätevästi.  Maksutavat kaupassa pankkimaksut ja luottokortit. Löydät nämä harjoitukset täältä => Joogatunnit & Kurssit

ePassi: Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina eri vaihtoehdot eli hathajooga, yinjooga, meditaatio sekä syvärentoutusharjoitus. Jos maksat ePassilla, niin ilmoita minulle maksun jälkeen, että tahdot osallistua Kauriin harjoituksiin sekä sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn.

Tilisiirto: laita minulle sähköpostia että tahdot osallistua näihin harjoituksiin ja saat tilitiedot, jolloin voit maksaa sen suoraan tilille.

Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Jos olet jo saanut henkilökohtaisen pääsyn harjoituksiin, ei ostetulla palvelulla ole palautus/vaihto-oikeutta. Huomioithan että sisäänpääsy on henkilökohtainen eli järjestelmään tallentuu se sähköposti, jonka annat minulle.

Mitä välineitä tarvitset

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet: 2 kpl joogablokkeja, bolsteri tai muu napakka tyyny sekä joogavyö. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä. Joogatuntien aikana voit sytyttää kynttilöitä, suitsuketta ja laittaa jotain miellyttävää musiikkia taustalle, niin pääset kivaan tunnelmaan =D