Astrojooga & Jousimies

Tämä Katin kehittämä astrojoogasarja alkoi joulukuussa eli silloin vietettiin jousimiehen kuukausi. Aurinko on Jousimiehessä joka vuosi 22.11.-21.12 ja tämä auringon sijainnin vaikutuksessa on helpompaa tuntea olonsa optimistiseksi tulevaisuuden suhteen. Jousimiestä sanotaan astrotaivaan Hannu Hanheksi, joka on syntynyt onnenplaneetta Jupiterin vaikutuksen alaisena. Jousimiestä symboloi jousiampuja ja mytologisesti Kentauri, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi hevonen. Jousimiehet ovat optimistisia, reiluja, suorasukaisia ja rakastavat vapautta. He ovat spontaaneja sekä hauskoja, joilla on yleensä paljon ystäviä ja he osaavat pitää yllä keskustelua. Aktiviteetit ulkona ovat parasta sekä tulen ympärillä istuminen. Jousimies on yksi astrotaivaan tulimerkkejä (oinaan ja leijonan lisäksi). Jousimies on astromerkeistä myös se kaikkein seikkailunhaluisin, joka kaipaa aina jotain jännitystä elämään tai matkustelua kaukomaihin.  Jousimiehen luonteenpiirteisiin ja soveltuviin kiviin pääset tutustumaan Astrologia & Kivet luennolla. 

Vaikka Jousimiehen ajanjakso on ohitse, voit ostaa harjoitukset ja tehdä ne itsellesi sopivampaan aikaan, kun koet tarvetta hoitaa kyseisiä kehon terveysasioita.  

Astrojooga & Jousimies 

Astrojooga & Jousimies, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Tunti pitää sisällä lempeitä onnen hetkiä eli pääset rentoutumaan ja hellittämään hetkeksi kaamosajan pimeydessä. Jousimiehen astrojoogassa keskitymme kehossa erityisesti reisiin & lantioon ja tällä tunnilla availemme niiden kireyksiä hiljalleen hengittelyn avulla vetreämmäksi.  Joogatunnin kesto on 85 min. PS: tämä oli eka kuvaamani joogatunti ja tässä kuva jäi hieman epätarkaksi. Asia on korjattu seuraaviin videoihin. 

Astrojooga & Jousimies, palauttava yinjooga. Tässä yinjoogassa avaamme vaihe vaiheelta hiljalleen lonkkia ja hengittelemme myös kireisiin reisiin.  Yinissä pysähdymme asentoihin useamman minuutin ajaksi vain olemaan, jolloin keho rentoutuu syvemmin ja mieli rauhoittuu peremmin.  Joogatunnin kesto on 90 min. 

Astrojooga & Jousimies, ohjattu meditaatio. Tässä jousimieskauden meditaatiossa hengitetään sisään optimistisuutta ja ulos negatiivisuutta. Unelmoidaan isoja asioita. Unelmien meditaation kesto on 50 min. 

Astrojooga & Jousimies, jooganidraharjoitus. Tämä harjoitus auttaa sinua pääsemään syvään, palauttavaan uneen. Harjoituksen jälkeen toivon, että matkasi syvässä unessa paranee ja yöt sekä unet helpottuvat. Rentoutuksen kesto on 45 min. 

Joogatunnit ovat 13€ ja meditaatio sekä jooganidra 9€. Löydät ne verkkokaupasta =>  Joogatunnit & Kurssit

  Osallistuminen

  Pääset osallistumaan harjoituksiin ostamalla ne verkkokaupasta tai maksamalla ne ePassilla. Voit myös ilmoittautua mukaan suoraan sähköpostilla ja saat minulta maksutiedot, jolloin harjoitukset voi maksaa suoraan tilille. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein, jos maksat sitä kautta.

  Maksutavat

  Verkkokauppa: Verkkokaupasta https://holvi.com/shop/katimandala/ pääset maksamaan kaikki kurssit kätevästi.  Maksutavat kaupassa pankkimaksut ja luottokortit.  Löydät nämä harjoitukset täältä => Joogatunnit & Kurssit 

  ePassi: Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina eri vaihtoehdot eli hathajooga, yinjooga, meditaatio sekä syvärentoutusharjoitus. Jos maksat ePassilla, niin ilmoita minulle maksun jälkeen, että tahdot osallistua Jousimiehen harjoituksiin sekä sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn.

  Tilisiirto: laita minulle sähköpostia että tahdot osallistua näihin harjoituksiin ja saat tilitiedot, jolloin voit maksaa sen suoraan tilille.

  Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com

  Mitä välineitä tarvitset? 

  Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet: hathatunnilla 2 kpl joogablokkeja ja yintunnilla blokit, bolsteri tai muu napakka tyyny sekä joogavyö tai huivi. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä. Joogatuntien aikana voit sytyttää kynttilöitä, suitsuketta ja laittaa jotain miellyttävää musiikkia taustalle, niin pääset kivaan tunnelmaan =D