Astrojooga & Härkä

Katin Astrojoogasarja jatkui toukokuussa, jolloin vietetiin Härän kuukautta. Aurinko on härän merkissä 20.04 - 20.5 välisen ajan. Härän aika tarjoaa meille mahdollisuuden rentoutua ja palata maan pinnalle. Olemme ihanan kevään ajassa, kun siemenet itävät, kasvit nousevat pintaan, puihin ilmestyy silmuja ja tuntuu, että talvi on vihdoinkin ohi. Muiden maamerkkien (kauris ja neitsyt) tapaan, härkä tahtoo ilmaista itseään käytännön työn kautta tai siellä, missä on selkeästi tarve toimia. Härän luonne on luotettava niin töissä kuin kotona, vaikka toisinaan se tarkoittaa liiallista itsepäisyyttä ja joustamattomuuden puutetta. Härkä on hurmaava ja hänellä on lämmin, antelias luonne. Hän pitää käytännönläheisestä toiminnasta ja muiden palvelemisesta, mutta toivoo samalla että hänen työtä myös arvostetaan. Härkä oppii elämästä vahvojen aistien kautta; hän rakastaa kauniita esineitä, nauttii mukavuudesta, hyvästä elämästä ja ylellisyydestä. Kosketus, tuoksut, kauneus, taiteellisuus, romantiikka, aistillisuus. Myös luontoon liittyy syvä rakkaus ja härän sanotaankin olevan luonnon luova voima sekä hedelmällisyys.

Härän symboli on härkä. Härkä on voiman, sitkeyden, miehisyyden ja voiman symboli. Yksin jätetty härkä laiduntaa onnellisesti; mutta jos sitä häiritsee, sen kiukku nousee! Samoin härän astromerkin ajatellaan olevan rauhallinen, mutta kun hänen viha nousee, niin luonne voi olla häijy. Henkisemmällä puolella härän sielun tulee löytää tarkoitus materiaalisessa maailmassa, jotta se pystyy menemään kohti haluamaansa ja täyttämään tämän halun. Tämän jälkeen halu muuttaa muotoaan eli sen energia muuntuu, joka vapauttaa härän maallisista sidoksista ja tuo mukanaan henkisen herätyksen. Kun sielu on kypsynyt, "härän silmä" kykenee näkemään fyysisen maailman tuolle puolen ja luomaan kosmisen valon. 

Toukokuun astrojoogasarjasta ilmestyy yksi astrojoogatunti (hatha) sekä hieman myöhemmin astrologia ja kivet luento. Astrologia ja kivet luennolla pääset tutustumaan paremmin Härän ominaisuuksiin sekä hänen kiviin.

Astrojooga & Härkä

Astrojooga & Härkä, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Härän astrojoogassa keskitymme niskaan ja hartianseutuun, avaamme myös kurkkuchakraa mantraharjoituksella. Joogatunnin kesto n 75 min. Tunti ilmestyy 8.5. 

=> Joogatunnin hinta 13€ ja voit ostaa sen verkkokaupasta 

Osallistuminen verkkokursseille

Osta astrojoogat verkkokaupasta tai maksa ne ePassilla. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn harjoituksiin tai luennolle ja pääset osallistumaan niihin tahtomanasi aikana. Pyrin aktivoimaan sisäänpääsysi viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä, kun olet maksanut osallistumismaksun. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein.

Maksutavat:

Verkkokauppa: Verkkokaupasta https://holvi.com/shop/katimandala/ pääset maksamaan kurssin kätevästi.  Maksutavat kaupassa pankkimaksut ja luottokortit. Löydät tämän kurssin täältä => Joogatunnit & Kurssit

ePassi: Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina vaihtoehto 1 x jooga. Ilmoita minulle sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn.

Tilisiirto: laita minulle sähköpostia että tahdot mukaan tälle joogatunnille ja saat tilitiedot, jolloin voit maksaa joogatunnin suoraan tilille.

Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Jos olet jo saanut henkilökohtaisen pääsyn online-tunneille, ei ostetulla tuotteella ole palautus/vaihto-oikeutta. Huomioithan että sisäänpääsy on henkilökohtainen eli järjestelmään tallentuu se sähköposti, jonka annat minulle.

Mitä välineitä tarvitset?

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet: 2 kpl joogablokkeja, bolsteri tai muu napakka tyyny sekä joogavyö. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä. Joogatuntien aikana voit sytyttää kynttilöitä, suitsuketta ja laittaa jotain miellyttävää musiikkia taustalle, niin pääset kivaan tunnelmaan =D